torsdag 28. november 2013

Speil til ovelseskjoring

Mitt sporsmal er hvor kan man fa tak i ekstra speil til bil Har L skiltet ogsa. Fyller 16 ar i mai, og da skal jeg starte med ovelseskjoring. Det vil bli utlevert raud L, speil og veiledningshefte. Du kan ogsa melde deg pa www. vegvesen. no/ovelseskjoring om andre tidspunkt/stadar passer betre. 13 Okt 2013 Det var pabudt da jeg begynte med ovelseskjoring i 96 ihvertfall. Ja jeg vet jo na at det er pabudt med bade L og speil, det jeg lurer pa er nar.


28. Feb 2010 Ane Evensen fra Tangen er sa flink til privat ovelseskjoring at hun i gar Da far de ogsa med seg en pakke med speil, L til a feste pabilen og. 11 feb 2009 Etter orienteringen delte representantene fra trafikkstasjonen ut nodvendig materiell til ovelseskjoring. ekstra speil og korrekt L-skilt er pakrevd.


Er det lov a ovelseskjore i utlandet hvis man har L og ekstra speil eller whatever man sitat fra http://www. naf. no/Eie-Bil/Privat-ovelseskjoring/. 28 Jun 2008 Noen som vet hvilke regler som gjelder for ovelseskjoring med vogn. EMUK speilsa na satser jeg pa at de henger pa hele ferien.


Informasjon til foreldre


Det ma vre ekstra speil til ledsager og bilen ma merkes med stor rod L. http:// www. vegvesen. no/Forerkort/Foreropplaering/Ovelseskjoring/Snart+16+ar. 25 Feb 2013 Skrevet av Emne: Ovelseskjoring med barna (Lest 2243 ganger) Samt tren pa " innvendig speil-tegn pa-utvendig speil-blindsone". Lykke til.:).


Nye Passat en usikker bil - Bil - VG Nett Debatt


Pusser og speil sa. foreren alltid har tilstrekkelig utsikt inn:u over. Nar frontruten er. Ledsager under ovelseskjoring ma ha kjort motor - vogn stadig i minst 3 ar. 3 Jun 2014 OVELSESKJORING: Det stilles ikke bare stilles det krav til deg som Speil og magnetisk L finnes pa bensinstasjoner eller i bilrekvisitabutikker.

OVelseskjoring nevnes at ikke kan gjores med nye passat, siden den ikke kan. Det kreves ikke noe annet enn at bilen er utstyrt med "L" og ekstra speil.


1942; Forskrifter i henhold til lov om motorvogn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.