fredag 2. januar 2015

Kraaibiefstuk met sjalotten

Stoofpotje van hert aardappelmousseline, zilveruitjes. Madagaskar chocolade, rode biet, zoete wortel. Of. Kraaibiefstuk saus sjalot, crumble ui, zalf van butternut. Kraaibiefstuk met een sausje van sjalot €18.50. Onglet de boeuf, sauce echalotte Rumsteak"Limousin" €17.50. De vleesgerchten worden geserveerd met. Kraaibiefstuk met sjalot en merg 16.00. Onglet a l. echalote et moelle. Tussenribstuk 300gr 18.00. Entrecote 300gr. Dubbel tussenribstuk (2bestekken) 3600


Sjalot Room Olijfolie Boter Zout Peper Aardappelen Bier Bieslook Bloem (bij voorkeur met Ossewit als bakvet)Tip: Een onglet (of kraaibiefstuk, longhaas. Kraaibiefstuk met sjalot en rode wijn. Zeetong op Normandische wijze. Geroosterd wild konijn met wintergarnituur. ~. kaasbordje met Maroilles. ~. Koffie met.


Aperitief Gaverkasteel Glas Cava Glas Champagne Glas wit/rood/rose. Sangria Kirr Kirr Royal Porto rood/wit. Sherry Pineau Des Charentes Martini wit/rood/. 19 Okt 2009 Haal de pan van het vuur en doe de sjalotten in een kom. Longhaas ( kraaibiefstuk of schorsvel en onglet in het Frans) is de laatste tijd.


Menu Restaurant Bistro Le Nord - RestoBookings


Het hoofdgerecht was rundvlees Limousin vergezeld van aardpeer, sjalot en artisjok. Het vlees werd opgediend in 5 structuren: een stukje kraaibiefstuk. 20 Nov 2013 compote van framboos en ajuin, chutney van mango en sjalotten confituur met Hommelbier. Kraaibiefstuk met sjalottensaus (Limousin.


Duivels Paterke - Bed and Breakfast - Kortrijk - B&B Belgie


Het huis: scampi Maredsous Tripel als voorgerecht, kraaienbiefstuk met Maredsous Bruin en sjalotten als hoofdgerecht en als dessert een sabayon met bier.

In de brouwerij.-menu. Voor 32 euro krijg je een scampi Maredsous, kraaienbiefstuk met sjalot en vleugje Maredsous en voor desert een sabayon Maredsous.


Restaurant Duivels Paterke, Kortrijk, Harelbeeksestraat 29

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.