Stoofpotje van hert aardappelmousseline, zilveruitjes. Madagaskar chocolade, rode biet, zoete wortel. Of. Kraaibiefstuk saus sjalot, crumble ui, zalf van butternut. Kraaibiefstuk met een sausje van sjalot €18.50. Onglet de boeuf, sauce echalotte Rumsteak"Limousin" €17.50. De vleesgerchten worden geserveerd met. Kraaibiefstuk met sjalot en merg 16.00. Onglet a l. echalote et moelle. Tussenribstuk 300gr 18.00. Entrecote 300gr. Dubbel tussenribstuk (2bestekken) 3600
Sjalot Room Olijfolie Boter Zout Peper Aardappelen Bier Bieslook Bloem (bij voorkeur met Ossewit als bakvet)Tip: Een onglet (of kraaibiefstuk, longhaas. Kraaibiefstuk met sjalot en rode wijn. Zeetong op Normandische wijze. Geroosterd wild konijn met wintergarnituur. ~. kaasbordje met Maroilles. ~. Koffie met.
Aperitief Gaverkasteel Glas Cava Glas Champagne Glas wit/rood/rose. Sangria Kirr Kirr Royal Porto rood/wit. Sherry Pineau Des Charentes Martini wit/rood/. 19 Okt 2009 Haal de pan van het vuur en doe de sjalotten in een kom. Longhaas ( kraaibiefstuk of schorsvel en onglet in het Frans) is de laatste tijd.
Menu Restaurant Bistro Le Nord - RestoBookings
Het hoofdgerecht was rundvlees Limousin vergezeld van aardpeer, sjalot en artisjok. Het vlees werd opgediend in 5 structuren: een stukje kraaibiefstuk. 20 Nov 2013 compote van framboos en ajuin, chutney van mango en sjalotten confituur met Hommelbier. Kraaibiefstuk met sjalottensaus (Limousin.
Duivels Paterke - Bed and Breakfast - Kortrijk - B&B Belgie
Het huis: scampi Maredsous Tripel als voorgerecht, kraaienbiefstuk met Maredsous Bruin en sjalotten als hoofdgerecht en als dessert een sabayon met bier.
In de brouwerij.-menu. Voor 32 euro krijg je een scampi Maredsous, kraaienbiefstuk met sjalot en vleugje Maredsous en voor desert een sabayon Maredsous.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.